Bestel een foodbox van Gert de Mangeleer en steun de horeca!

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Culinaire foodbox bij Bossuwé


Beleef een unieke culinaire ervaring en red de horeca dankzij de foodbox van sterrenchef Gert De Mangeleer. Bestel vandaag via deze link en kom ‘m zaterdag 28 november 2020 tussen 10:00 en 12:00 ophalen in Bossuwé ‘t Hoge. Bovendien krijg je een gratis waardebon t.w.v. € 5 op je volgende aankoop in ‘t Hoge. Steek hiermee de horeca een hard onder de riem in deze moeilijke tijden ❤️

Wekelijks wordt een nieuwe foodbox samengesteld. Zo maak je de ene week kennis met klassiekers van Bar Bulot, terwijl u de andere week zich in andere oorden waant met de wereldse smaken van L.E.S.S Eatery.


Wat staat er op het menu?


  • Te bestellen tot 3 december 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 26 november 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 19 november 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 12 november 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 5 november 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 29 oktober 2020 – 12:00
  • Te bestellen tot 22 oktober 2020 – 12:00

Om te starten

  • Pan con tomate
  • Ibérico kroketjes

Menu – Inspired by L.E.S.S Eatery:

  • Thom kha kai met chicken dumplings, combava en gepekelde beukenzwammetjes
  • Gesmoorde kabeljauw met gekonfijte tomaat, artisjok, look, gezouten citroen en aromaten
  • Creamy chocolat pie

Om te starten

  • Jamon Iberico
  • Gefruite inktvis met aioli

Menu – Inspired by Bar Bulot:

  • Gekonfijte puntpaprika met gemarineerde ansjovis en verse kaas
  • Frisse jus van tomaat en olie van citrusafrikaan
  • Brandade van jonge tarbot met handgepelde garnaal
  • Beurre blanc van Zeeuwse mosseltjes, dille-olie en aardappelcroûtons
  • Baba au rhum ‘Don Papa’
  • Room geparfumeerd met vanille en oranjebloesem

Om te starten

  • Jamon Iberico
  • Gefruite inktvis met aioli

Menu – Inspired by L.E.S.S Eatery:

  • Gesmoorde bouchot mosseltjes met look, tomaat, citroen en szechuan olie
  • ‘Crispy chicken’ en dan noedels
  • Tonka Donut

Om te starten

  • Ibericokroketje
  • Pan con tomate (krokant brood met tomatensalsa)

Menu – Inspired by Bar Bulot:

  • Gravad Lax (zalm) met zure room en dille
  • Vol-au-vent van Bressekip met herfstgroentjes en huisgemaakte aardappelkroketten
  • Dessert met chocolade, passievrucht en specerijen

Om te starten

  • Ibericokroketje
  • Pan con tomate (krokant brood met tomatensalsa)

Menu – Inspired by L.E.S.S Eatery:

  • Dimsum gevuld met gamba en iberico, szechuanvinaigrette en dashiboter
  • Mowi Zalm ‘thai style’ met kafirolie en roergebakken rijst
  • Taartje met kalamansi (citrusvrucht) en witte chocolade

Om te starten

  • Jamon Iberico
  • Gefruite inktvis met aioli

Menu – Inspired by L.E.S.S Eatery:

  • Gevulde tomaat met handgevulde Zeebrugse garnalen
  • Gesmoorde runderwang met salade van Belgisch grondwitlof en échte frietjes
  • Tiramisu ‘Bar Bulot’

Om te starten

  • Jamon Iberico
  • Gefruite inktvis met aioli

Menu – Inspired by L.E.S.S Eatery:

  • Zeeuwse kokkeltjes met champagnejus, combava, limoen en gember
  • Spicy beef masala (rundvlees) met roergebakken rijst
  • Snickers tartelette (combinatie van chocolade, caramel & pinda)

Bestel je foodbox voor €69/persoon