Werken bij Bossuwé

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Werken bij Bossuwé


Wil jij ook deel uitmaken van een leuk, enthousiast en gedreven team? Dat dachten we al! Je hoeft niet verder te zoeken. Bij Bossuwé zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken. Hieronder vind je de profielen naar waar we op zoek zijn. We kunnen alvast niet wachten om jou te verwelkomen. Hopelijk tot snel!

Team Bossuwé


vestiging in Wevelgem en fulltime

Restaurant Manager


Ons team is op zoek naar een restaurant manager voor onze vestiging in Wevelgem. Je bent het gezicht en de stem van je restaurant en koppelt tijdig terug aan de zaakvoerder


Bekijk de volledige vacature
Halftime (optie tot fulltime)

Medewerker onthaal mise en place ‘T hoge


Kom ons versterken als part-time medewerker (optie tot fulltime) voor onze vestiging aan ‘T hoge. Je werkt actief mee, staat in voor het hygiënisch onderhoud van zaal / keuken / sanitair en je werkt nauw samen met de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature

Medewerker zaal onthaal ‘T hoge


Ons team is op zoek naar een medewerker kassa/onthaal voor onze vestiging aan ‘T hoge. Je werkt operationeel in de zaal en koppelt steeds terug naar de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
Fulltime

Medewerker keuken grill Wevelgem


Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker keuken/grill voor onze vestiging in Wevelgem. Je werkt operationeel mee in de keuken en koppelt steeds terug naar de Assistent Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
Fulltime

Medewerker keuken grill ‘T hoge


Versterking gezocht als medewerker keuken/grill voor onze vestiging op ‘T hoge. Je werkt actief mee in de keuken en werkt nauw samen met de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature