FAQ - Bossuwé

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Frequently Asked Questions


Wij huren een mobiele frituur van Bossuwé. Wat hebben jullie nodig?

We hebben enkel een onbelast stopcontact (20A/220V) nodig op maximaal 20 meter afstand. Wij brengen zelf een verlengkabel mee met een afstand van maximaal 20 meter. Verder hoef je je geen zorgen te maken. We got this!

Het feest is nog ver weg en ik weet de exacte aantallen nog niet. Kan ik toch al een foodtruck reserveren?

Uiteraard kan dit zonder probleem. Bij de aanvraag vragen we enkel om een realistische inschatting te maken van het verwachte aantal gasten. Een week voor het evenement krijg je een automatische reminder van ons om de definitieve aantallen door te sturen. Deze kan je tot 3 werkdagen voor het event nog doorsturen.

Bieden jullie ook halal of vegetarische snacks aan?

Onze frikandellen zijn sowieso halal. Voor de vegetariërs hebben we onder andere kaaskroketten en vegetarische burgers in ons standaard assortiment.

Kan de mobiele frituur overal staan?

Zolang er een weg naartoe is, normaal wel. Voorzie voldoende ruimte voor onze mobiele frituren. Reken minimaal 15m² per foodtruck. Zorg voor een gemakkelijke doorgang voor onze bestelwagen(s) en/of aanhangwagen(s). Voorzie een contactpersoon ter plaatse die met onze contactpersoon de perfecte locatie van de mobiele frituur kan bepalen (idealiter op voorhand bepaald).

Voorzien jullie extra frietjes, snacks en/burgers?

Wij voorzien voldoende voorraad op basis van de doorgegeven aantallen. Voorzie je toch (veel) meer gasten, laat dit tijdig weten.

Tot welke leeftijd rekenen jullie de kinderformule (5,50 euro)?

Kinderen tot en met 12 jaar rekenen we als kind en genieten dus van de prijs van de kinderformule.

Wanneer komen jullie meestal aan?

Wij komen ten laatste 15 minuten op voorhand aan om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Het serveren start vanaf het uur zoals voorzien tijdens de boeking.

Krijgen we een bevestiging van onze reservatie?

Je krijgt van ons een kopie van jouw aanvraag. Bij de bevestiging ontvang je een bevestigingse-mail met alle informatie in. Vier dagen voor onze komst, krijg je nog een herinneringsmail. Lees alles dubbel na, zodat het uur, datum, locatie en verwachtte aantal klopt met de realiteit. Toch een fout gemerkt, neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Wat zijn de afmetingen van onze foodtrucks?

Pierre: 6,00m (lengte) x 2,10m (breedte) x 2,60m (hoogte)
Philippe: 7,00m (lengte) x 2,10m (breedte) x 2,62m (hoogte)
Kleine Mobiel: 3,15m (lengte) x 2,10 (breedte) x 2,60m (hoogte)

Wanneer laat ik een mobiele frituur best starten op mijn feest?

Plan de opening van jouw mobiele frituur 1 uur na aankomst van jouw gasten, zo kan iedere genodigde optimaal genieten van de maaltijd.

Welke allergenen zitten er in de snacks?

Bekijk hier de lijst met alle allergenen.