Jobdag Bossuwé Pottelberg - Bossuwé

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Werken bij Bossuwé

Wil jij ook deel uitmaken van een leuk, enthousiast en gedreven team? Dat dachten we al! Je hoeft niet verder te zoeken. Bij Bossuwé zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken. Hieronder vind je de profielen naar waar we op zoek zijn. We kunnen alvast niet wachten om jou te verwelkomen. Hopelijk tot snel!

Team Bossuwé


Fulltime | Parttime | Flexijob

Kom langs op onze jobdag en vertrek met een contract!


Wegens constante groei 🚀 van de Group Bossuwé, organiseren we een op zaterdag 29/10/2022 een jobdag in onze nieuwe vestiging, Bossuwé Pottelberg.

De jobdag gaat door van 15.00 tot 17.30. We zoeken voornamelijk fulltime en parttime frituurmedewerkers, alsook flexijobbers. Ons volledig aanbod aan vacatures kan je hieronder zien. Heb jij zijn in een nieuwe uitdaging en zoek je een job lekker dichtbij huis? Stuur ons vandaag een mailtje naar info@bossuwe.be en dan zien we elkaar op zaterdag 29/10!

We kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten en hopelijk bij ons team te vervoegen!

Tot zaterdag 29 oktober!
*Je kan vrij langskomen, maar een afspraak op voorhand vastleggen is aangeraden. Zo ben je zeker dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken voor jou!
Vanallier (Aalbeke)

Flexijob zaalmedewerker – Vanallier


Voor ons unieke foodconcept in Aalbeke zijn we op zoek naar een gedreven zaalmedeweker voor de organisatie van dagdagelijkse taken. Niveau: 3.


Bekijk de volledige vacature
DRINGEND

Store Manager Bossuwé Pottelberg


Ons team is op zoek naar een Store Manager voor onze nieuwe hypermoderne vestiging in Kortrijk. Je bent het gezicht en de stem van je restaurant en koppelt tijdig terug aan de zaakvoerder


Bekijk de volledige vacature
NIEUW

Medewerker keuken grill Bossuwé Pottelberg


Versterking gezocht als medewerker keuken/grill voor onze nieuwe vestiging op de Pottelberg. Je werkt actief mee in de keuken en werkt nauw samen met de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
Fulltime (parttime ook mogelijk)

Frituurmedewerker ’t Hoge


Kom ons versterken als fulltime medewerker (parttime ook mogelijk) voor onze vestiging aan ’t Hoge. Je werkt actief mee, staat in voor het hygiënisch onderhoud van zaal / keuken / sanitair en je werkt nauw samen met de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
Fulltime

Medewerker keuken grill Wevelgem


Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker keuken/grill voor onze vestiging in Wevelgem. Je werkt operationeel mee in de keuken en koppelt steeds terug naar de Assistent Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
NIEUW

Frituurmedewerker Bossuwé Pottelberg


Ons team is op zoek naar een frituurmedewerker (ofwel frietlover) voor onze nieuwe vestiging – Bossuwé Pottelberg. Je werkt operationeel in de zaal en koppelt steeds terug naar de Assistant Restaurant Manager.


Bekijk de volledige vacature
NIEUW

Assistent F&B Manager


Onze F&B Manager is op zoek naar een nieuwe collega die haar kan assisteren bij haar dagdagelijkse activiteiten. Een boeiende en vooral gevarieerde job voor iemand die graag van afwisseling en verantwoordelijkheid houdt.Word jij onze nieuwe collega?

Het team achter Bossuwé

Bossuwé is een echt familiebedrijf. Al meer dan 70 jaar zorgen de familie Bossuwé-Honoré voor de heerlijkste frietjes in regio Kortrijk. Dat doen ze niet alleen. Inmiddels telt het team meer dan 20 verschillende werknemers die hun job met veel plezier doen.


Philippe
Favoriet: frietjes in puntzak


Olivier
Favoriet: frietjes met een Juucy burger


Louis
Favoriet: Bossburger