Martha & Maurice Stichting - Bossuwé

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Martha & Maurice StichtingAls familiale groep engageren we ons graag voor onze omgeving en lokale projecten. Om effectief een grotere impact te kunnen maken voor een bepaald project, hebben we beslist om voortaan jaarlijks één project (financieel) te ondersteunen via de Martha en Maurice Stichting. Hiervoor voorzien we een jaar lang diverse initiatieven (in samenspraak met het gekozen project).

Een ondersteuningsproject loopt steeds vanaf 1 april tot en met 31 maart het jaar dat volgt. Afsluiten van het project doen we steeds met het overhandigen van een waardebon én met een mobiele frituur op een in samenspraak te bepalen datum en locatie.


Huidig ondersteuningsproject: Prinses Lara


Dit jaar hebben we beslist om ons integraal in te zetten voor “Prinses Lara”. Lara is een meisje van bijna 3 jaar die al even strijdt tegen leukemie. Ondertussen gaat het minder goed met Lara. Een paar maanden geleden waren er geen kankercellen meer te vinden, maar helaas zijn deze terug actief. De mama en papa van Lara stonden voor een hartverscheurende keuze. Opstarten met palliatieve zorg of een enorm zware chemo opstarten. Haar ouders kozen absoluut voor de chemo, maar dit is opnieuw een zeer zware en moeilijke periode voor zowel Lara en haar gezin. En net daarom willen wij hen steunen, op elk mogelijk vlak. De komende maanden zullen we dan ook diverse initiatieven opzetten en communiceren via onze diverse kanalen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!

Het dagboek van prinses Lara kan je volgen via www.instagram.com/prinses___lara/ (maar je zal er wel je zakdoek moeten bijhalen).

Alvast veel sterkte aan Lara 💗 en haar gezin!Huidige stand ingezameld bedrag:

01234567890

Hoe kan jij dit project mee ondersteunen?


Binnenkort vind je hier al onze initiatieven terug. Kan je niet wachten om Prinses Lara te helpen? Neem dan nu al contact op met ons.


Agenda:


  • 01/04/2023: Kick-off campagne
  • Datum TBC: Gezinswandel/fietstocht ten voordele van Prinses Lara
  • 31/03/2024: Afsluit campagne met overhandiging en mobiele frituur op locatie

Contact: