Kroket uit de muur - Bossuwé

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta performance test. Override the digital divide.

Nu ook in Kortrijk: haal snacks uit de muur!Een kroket uit de muur halen? Tot voor kort kon dat enkel in Nederland. Bossuwé brengt hier nu verandering in met de eerste West-Vlaamse versie in ‘t Hoge. De snackwall van Bossuwé in ‘t Hoge maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag een warme snack te eten, ook als de vestiging gesloten is. Dankzij de ligging naast VIVES Hogeschool is het de ideale snack voor studenten tussen de lessen door.

De automaat bestaat uit 24 verschillende vakken in 3 verschillende categorieën: kroket, kip & vegetarisch en verse burgers en Bicky burgers.


Contactloos of cash betalen


Bossuwé is mee met zijn tijd. Daarom is het – net zoals binnen – aanbevolen om contactloos te betalen. Dat is eenvoudig via de sensor. Nadien trek je gewoon het luik open van de snack die je wil eten. Een code selecteren is dus niet nodig.

Daarnaast is het ook mogelijk om via muntstukken te betalen. Hou hierbij wel rekening dat de snackwall geen muntstukken kan terug geven.


Welke snacks zijn verkrijgbaar uit de muur?

Optie 1


Openingsuren

Optie 1

Een snack uit de automaat halen kan elke dag in ‘shifts’ van enkele uren vanaf 11 uur, 14 uur en ook 17.30 uur. Later komt daar nog 22 uur bij, maar momenteel nog niet door de nachtklok. Het is dus nu al mogelijk om op het even welk moment van de dag een snack te nuttigen.